+30 28970 33039   

Όροι ενοικίασης

Οι όροι και οι προϋποθέσεις, σε συνδυασμό με τους όρους ενοικίασης της ιστοσελίδας, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων και την πολιτική ασφάλειας αποτελούν συμφωνία με εσάς τον ενοικιαστή, για τις υπηρεσίες που παρέχουμε ως γραφείο ενοικιάσεων αυτοκινήτων. Oι όροι εφαρμόζονται σε όλες τις συμβάσεις για την παροχή των υπηρεσιών μας με τον αποκλεισμό οποιδήποτε άλλων όρων και προϋποθέσεων.Αυτοί οι όροι ισχύουν για κάθε κράτηση που εσείς, σαν ενοικιαστής κάνετε μαζί μας ή μέσω της ιστοσελίδας μας, οπότε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε το περιεχόμενο τους.

Επιβεβαιώνοντας ότι θέλετε να κάνετε κράτηση μέσω τις ιστοσελίδας μας, δείχνει ότι έχετε διαβάσει και έχετε αποδεχτεί τους σχετικούς όρους. Εάν υπάρχει κάποιο μέρος που εσείς, σαν ενοικιαστής, δεν καταλαβαίνετε, ή αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την μίσθωση η οποιοδήποτε άλλο προϊόν, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο (+30)28970-33039 ή στο info@cretamotor.gr.

Όταν επιθυμείτε την εκμίσθωση ενός οχήματος από την ιστοσελίδα μας, στην τιμή που απεικονίζετε τη συγκεκριμένη στιγμή, το αίτημα σας γίνετε αποδεκτό εντός 48 ωρών από την υποβολή της παραγγελίας σας.Θα σας απαντήσουμε, μέσω email και θα αποστείλουμε ηλεκτρονική απόδειξη όταν θα έχει επιβεβαιωθεί το αίτημα σας.Διαφορετικα μπορειτε να μας στειλετε τα στοιχεια σας μεσω e-mail και να επικοινωνησουμε μαζι σας με οποιο τροπο επιλεξετε (e-mail,telephone,viber,what’s app,facebook).

*ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Ο οδηγός πρέπει να κατέχει άδεια οδήγησης(η ασφάλεια τον καλύπτει μετα τα 3 χρόνια κατοχής).H Cretamotor δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνη για όσους οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ η ναρκωτικών, εσκεμμένης πρόκλησης ζημιάς, η οδήγηση εκτός δρόμου οδήγησης χωρίς τη δέουσα επιμέλεια και προσοχή.Σε κάθε περίπτωση ατυχήματος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την αστυνομία και με την Cretamotor. O oδηγός δεν επιτρέπεται να μεταφέρει περισσότερους επιβάτες από ότι ορίζει η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος.

Εσείς, ο ενοικιαστής, θα αποδεχτείτε την πλήρη ευθύνη όσον αφορά τις εν λογω αξιώσεις.

Τι περιλαμβάνεται στην τιμή;

Οι τιμές περιλαμβάνουν απεριόριστα χιλιόμετρα (εντός Κρήτης), μεικτή ασφάλεια,τοπικοί φόροι και τέλη αεροδρομίου,δωρεαν παραλαβη και παραδωση,κρανη,παιδικο καθισμα και χαρτης.

Τι δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή;

Βενζίνη (οσο είναι,επιστρεφεται το ιδιο),επιβαρύνσεις για παραλαβές/επιστροφες χωρις να εχετε ενημερωσει νωριτερα,πρόστιμα κυκλοφορίας,παραβιασεις ΚΟΚ που ευθυνεται ο οδηγος και προσαυξήσεις για νεαρούς οδηγούς, όπου εφαρμόζονται.

Παρακαλούμε διαβάστε τους συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις

CDW

Collision Damage Waiver/ Μικτη Ασφαλεια (CDW) μειώνει την ευθύνη του ενοικιαστή από το συνολικό κόστος τις ζημιάς, σε ένα ποσό ευθύνης εκτός αν η ζημιά έχει προκληθεί υπό την επήρεια ναρκωτικών, αλκοόλ η χρήση του οχήματος με απαγορευμένο τρόπο η εξ αμελείας τρόπο οδήγησης π.χ. οδήγηση σε μη ασφαλτοστρωμένου δρόμου ή τη μίσθωση σε τρίτους. Το CDW δεν καλύπτει την ευθύνη για ζημιές στο όχημα,αντικατάσταση κλειδαριών ή κλειδιά σε περίπτωση ευθύνης του πελάτη.Προτείνουμε τον έλεγχο με τον τοπικό προμηθευτή κατά τη στιγμή της παραλαβής του οχήματος για τυχών εξαιρέσεις.

Ασφάλεια Κλοπής-Πυρός

(Theft Waiver) Μειώνει την ευθύνη του ενοικιαστή στο ποσό ευθύνης, σε περίπτωση κλοπής η ζημιάς από απόπειρα κλοπής του οχήματος ή καταστροφής από πυρκαγιά. Αμέλεια που συνδέεται με την κλοπή του οχήματος ή την πρόκληση πυρκαγιάς μπορεί να οδηγήσει την Cretamotor να απαιτήσει το πλήρες ποσό της αξίας του οχήματος.

Ασφάλιση Προσωπικών Ατυχημάτων (PAI)

Σε περίπτωση προσωπικού ατυχήματος καλύπτει ένα μέρος των ζημιών εκτός αν έχει παραβιαστεί ο ΚΟΚ και συμορφώνεται με τους *ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ (βλ.παραπάνω).

Ελαστικά/κάτω μέρος του αυτοκινήτου

Καλύπτει τις ζημιές που προκλήθηκαν στα ελαστικά και στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου και δεν καλύπτει από λάθος χειρισμό του οδηγού ή σε περίπτωση που οδηγάει εκτός ασφάλτου.

Καθρέπτες/θραύση κρυστάλλων

Καλύπτει τη θραύση κρυστάλλων και καθρεπτών του οχήματος από φυσικές καταστροφές,εκτός αν έχουν προκληθεί ζημιές από πρόθεση αμέλειας.

Προκαταβολή και κρατήσεις

Για να γινει η ολοκληρωση της κρατησης θα πρεπει να καταθεσετε ως προκαταβολη το 30% της τελικης τιμης και τα υπολοιπα κατά την αφιξη σας.

Τροποι πληρωμης κατά την παραδωση

  • Καρτες πιστωτικες ή χρεωστικες (διαθετουμε POS)
  • Μετρητά

Ημερήσια μίσθωση θεωρείται:

Από τις 09:00 το πρωι εως τις 20:00 το βραδυ.

Πολιτική ακύρωσης

Από 30 ημέρες έως και την προβλεπόμενη ημερομηνία ενοικίασης η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Ασφάλεια συναλλαγών

Οι συναλλαγές του cretamotor.gr γίνονται στο απόλυτα ασφαλές περιβάλλον της AlphaBank. Το cretamotor.gr δεν αποθηκεύει δεδομένα πιστωτικών καρτών στη βάση δεδομένων του.
Κάθε φορά που ο πελάτης επιθυμεί να πληρώσει, μεταφέρεται αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της AlphaBank και επιστρέφει πάλι αυτόματα στο cretamotor.gr ανάλογα με την έκβαση της πληρωμής του.
H AlphaBank περιλαμβάνει κρυπτογράφηση δεδομένων πρωτοκόλλου SSL (Secure Socket Layers) και είναι ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους φορείς ασφαλών πληρωμών.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AlphaBank, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.

Tripadvisor   Instagram   Facebook
Visa Visa Mastercard Mastercard Maestro       Verified by Visa      MasterCard SecureCode
Car Rental EOT Approved
   © CretaMotor   -   Power by Milakis Rental System V5.2 Milakis Rental System V5.2